Bouwpunt Terrasdagen

Van 15 maart tot 17 april zijn het terrasdagen bij Bouwpunt! Geniet van een mooi assortiment tegen een laag prijsje en maak jouw tuin zomer-klaar. Siergrind, keramische tegels of betonklinkers: we hebben voor elk wat wils, zoveel is zeker.


SIERGRIND

Voor alle tuinstijlen is er een variant. Gebruik het siergrind als afwerking, ter decoratie of in combinatie met Eccogravel. Deze grindsoorten zijn verkrijgbaar in zakken van 20kg en bestaan in 6 kleurvarianten. Bij grotere projecten ook mogelijkheid tot big bag verpakkingen.

Met ECCOgravel grindstabilisatie is jouw oprit of tuinpad perfect beloop- en berijdbaar. Het is waterdoorlatend en oogt strak. Formaat: hoogte 40mm, verkrijgbaar in zwart of wit.


ACO

Euroline Antraciet Design en efficiënte waterinloopcapaciteit staan voorop. Dit is een traditioneel, verzinkt rooster in een antraciet uitvoering. Daarnaast kan het ook dienst doen als een stijlvolle overgang tussen diverse verhardingen in je tuin of terras.

Euroline discreet inox (60 of 100) Bij deze goot is er slechts een fijne sleuf zichtbaar. Zonder breekwerk kan je ze overal inbouwen rondom de woning. Dankzij het toegangsluik heb je een groot onderhoudsgemak.

Slimline Én discreet én zichtbaar mooi tegelijkertijd. Deze goot is slechts 6 centimeter breed en heeft een strak aluminium rooster. Je hebt de keuze uit 2 kleuren: zwart of grijs. Naast zijn uitstraling is hij snel en gemakkelijk te plaatsen. Bovendien kan hij worden aangesloten op infiltratievoorzieningen of op de riolering.

Én discreet

én mooi tegelijk

Geen breekwerken nodig


BLUE STONE

Een licht genuanceerde blauwsteenimitatie. Deze full body keramische tegel is geschikt voor zowel rustieke als moderne toepassingen.
Nom. formaat: 60x60x2cm
Verkrijgbaar in variant Black en Grey


BOUWPUNTSELECTIE

BP PIAS Ruwe cementlook met huiselijke kleuren. Een ideale buitentegel voor moderne terrassen, opritten en paden. Ook aanbevolen als stapstenen in het gazon.
Nom.formaat: 60x60x2cm

BP PAVI Trendy betonlook, licht van kleur met verzacht ontwerp dat bij elke terras past. De diversiteit in ‘tegelgezichten’ geeft een natuurlijke uitstraling aan het terras.
Nom. formaat: 60x60x2cm


BP KLINKERS

Onze Bouwpuntklinkers zijn er in verschillende varianten en kleuren: Getrommelde Bouwpuntklinker: verkrijgbaar in zwart, grijs, muisgrijs, herfst en grijs-zwart.
Formaat 15x15x6cm

Ongetrommelde BouwpuntklinkerFormaat: 15x15x6cm of 20x20x6cm of 20x30x6cm

Brugse gerommelde klinker verkrijgbaar in zwart of zwart-grijs.
Formaat: 20x20x6cm of 20x30x6cm

Getrommeld

of ongetrommeld?

Voor elk wat wils

 

BP MATERIAAL

Bouwpunt biedt onder het eigen merk een selectie materialen, met vakmanschap gekozen en getest; Steeds sterke kwaliteit aan sterke prijzen. Geniet tijdens de terrasactie op voordeelprijzen op onze selectie!